Zoekveld

Webinar "Streven naar beter via OneNote en Office Mix"

12.04.2016
Koen Timmers
by Koen Timmers
Educator - Author - Keynote speaker - Global Teacher Prize 2017 finalist

Op dinsdag 12 april 2016 zal ik een gratis webinar geven ism Microsoft West-Europa over het gebruik van OneNote en Office Mix. Vergis je niet, je leert niet werken met deze tools. Ik toon aan hoe je de lat in je klas wat hoger kan leggen. 

Programma:

Tijdens een introductie kaart ik pijnpunten in het onderwijs aan. Ik doe enkele alternatieven uit de doeken en kom zo tot enkele punten die mij persoonlijk geholpen hebben om tot een betere les te komen. "21CLD, connectivisme, intrinsieke kennisdrang, leervormen" zijn termen die de revue passeren. 

Vervolgens toon ik hoe ik OneNote gebruik in mijn klas om samenwerking te stimuleren, te streven naar een papierloos klaslokaal, vraaggestuurd onderwijs en een 100% up to date en to the point handboek. 

Tot slot heb ik het over Flipping the Classroom en hoe Office Mix differentiatie helpt te bevorderen. 

Wees welkom! 

https://join.microsoft.com/meet/dirkva/PFIEP2PK 

© pln.education - Part of Zelfstudie.be, by Koen Timmers - Alle rechten voorbehouden