Tuinontwerp

 
 

Uw droomtuin in tien stappen: Tot nu toe is uw tuin nog een vage belofte, een stil verlangen. Om ervoor te zorgen dat uw droom ook werkelijkheid wordt, maken wij het u gemakkelijk, met dit tien punten plan :

1. Een tuin kan een droom zijn, maar hoeft dat niet te blijven. Neem vandaag nog een beslissing.

2. De oriënteringslijst (uitgebreide vragenlijst) vult u in en stuurt u ons terug

3. Een van onze architecten neemt telefonisch contact op en maakt een afspraak voor een eerste kennismakingsgesprek. Tegelijk wordt het perceel opgemeten en het terrein grondig onderzocht.

4. Na een drietal weken kan u uw ontwerp komen afhalen. Eén van onze specialisten verschaft u graag de nodige uitleg. Een telefoontje volstaat als u graag nog wijzigingen aan het ontwerp en/of de kostenraming had gezien.

5. U vindt het ontwerp goed? Dan wordt meteen aan het gedetailleerd plan begonnen, waarop u alle materialen en planten met aantal en Latijnse naam kunt terugvinden.

 

 
 

Tuinaanleg

        Onder constructie...

Tuinonderhoud

 
 

Wanneer u tuin dan aangelegd is en stillaan de gewenste vorm begint aan te nemen is er nog heel wat werk in uw tuin. Hagen moeten gesnoeid worden, heesters moeten verzorgd worden, rozen moeten gesnoeid worden, enz … Ook voor deze werken kan u rekenen op de firma Reynders. Het is echter belangrijk dat elke plant op het juiste tijdstip gesnoeid wordt. Daarom maken wij een onderscheid tussen de voorjaarssnoei, de zomersnoei en de najaarssnoei. Klanten krijgen een snoeibrief toegestuurd waarop u kan invullen wat u graag zou laten gebeuren.

De voorjaarssnoei

De winter is voorbij en er komt stillaan terug leven in de tuin. Om uw tuin een goede start te geven dienen vele vaste planten gesnoeid te worden. Ook vele heesters hebben een grondige snoeibeurt nodig. Het voorjaar is ook hét tijdstip om uw rozen terug te snoeien. Daar al deze snoeiwerken zo complex zijn en elke plant om een andere snoeiwijze vraagt, kan u op de firma Reynders beroep doen om de voorjaarssnoei door snoeispecialisten te laten gebeuren. Ook voor het gazon te verticuteren of te ontmossen kan u op ons rekenen. Vergeet tenslotte niet uw beplanting en gazon te laten bemesten. Beiden kunnen wel wat extra gebruiken na de winter.