cursus SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Hoe kan uw site zo hoog mogelijk scoren in Google? In deze handleiding SEO en Usability leer je hoe een website tussen de eerste zoekresultaten in Google geraakt. SEO is zoekmachine optimalisatie.Hoe lok je bezoekers naar je website? Hoe zorg je ervoor dat ze op je website blijven? Wat is SEM, SEO, ROI, SEF en SMO? Wat moet je specifiek doen voor Google en wat juist niet? Wat is Google Panda en Pinguin? Hoe gaat u van start met Google Webmasterhulpprogramma's en Analytics? Wat te doen als je een penalty krijgt van Google? Maak kennis met termen als densiteit, ranking, lastenboek, enz. Wat is Usability en hoe maak je een site gebruiksvriendelijk? In deze cursus bieden we u een handig overzicht van alle acties die u dient te ondernemen voor een optimale ranking.

Hoe maak je een website beter? Hoe verdien je geld met je website? Wat zijn de beste advertenties (SEA)? Hoe groot moet een banner zijn en welke positie moet hij krijgen? Hoe maak je een website voor een klant?

Usability werd voor een groot stuk door Jakob Nielsen onderzocht. Het beschrijft hoe je een website gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, gestructureerd en duidelijk kan maken.

Let op! Googles algoritme wijzigt vaak, deze cursus wordt dan ook voortdurend geupdate.

Deze cursus is geld waard en is een must voor elke websitebouwer!

Inhoudsopgave

© 2000 - 2016 Zelfstudie.be - Alle rechten voorbehouden

Website laten maken: kerfuffle.be - Website publiceren: zelfhosting.com