Het verhaal achter Zelfstudie.be

Hoe het begon...

Interactieve DeterminatietabelDeze site ontstond uit passie. Passie voor E-learning. In 2000 ontwikkelde Koen Timmers de Interactieve determinatietabel. Deze tool biedt een innovatieve mogelijkheid om bomen te herkennen aan de hand van diens bladeren. Waar er vroeger nog dikke boeken (flora) voor nodig waren, kon nu met enkele klikken. De Interactieve determinatietabel was de eerste in zijn soort en werd bekroond met de prestigieuze Toshiba Award, tijdens het Digistudent gebeuren. De site mocht tot op heden meer dan 1.000.000 bezoekers verwelkomen en wordt nu in veel scholen gebruikt tijdens de lessen Biologie. Ondertussen bestaat er ook een app en een Engelse versie.

Deze site ontstond uit passie. Passie voor E-learning.


Maar we mikten op meer. We wilden mensen de mogelijkheid geven om tegen een kleine prijs veel kennis te verwerven. Om zelf sites, apps of games te kunnen maken, foto's te bewerken, een webshop te starten, hoog te scoren in Google en nog veel meer. Zelfstudie.be bundelt meer dan 60 cursussen, een equivalent van 9650 A4 bladzijden. Met onze 21732 studenten vormen we een van de grootste scholen van de Benelux.

Kwaliteit, onze zorg!

Elke dag blijven we streven naar kwaliteit van het hoogste schap. Cursussen moeten zelflerend zijn en een gebouwd worden met een stevige pedagogische achtergrond. We blijven nieuwe cursussen publiceren en zorgen dat de bestaande cursussen 100% up to date en to the point zijn. Ons cursusmateriaal wordt in ">tientallen scholen (en bedrijven) gebruikt en is geschikt voor smartphone en tablet.

Zelfstudie.be, de school die nooit sluit

Zelfstudie.be is uniek in het opzicht dat u zich kan registreren op cursussen met begeleiding. Deze ondersteuning omvat dat u rechtstreeks vragen kan stellen aan de auteur van de respectievelijke cursus. Verder kan u via videolessen snel informatie oppikken.

In 2014 bekroonde Microsoft Koen tot Innovative Expert Educator voor België. Samen met 250 andere experts, uit 150 verschillende landen deelde ik deze eer. In 2015 mocht ik aan de titel "Fellow" toevoegen. Slechts 20 mensen delen deze titel wereldwijd.

Ik wens u veel studiegenot toe!

Koen Timmers

© 2000 - 2016 Zelfstudie.be - Alle rechten voorbehouden

Website laten maken: kerfuffle.be - Website publiceren: zelfhosting.com